Om oss

Kort fortalt

Skyvekraft arbeider innenfor to hovedområder: Utvikling av egenutviklet programvare og leveranser av konsulenttjenester.  

Vi tilbyr IT prosjektleveranser og konsulenttjenester med fokus på Microsoft forretningsapplikasjoner og samhandlingsløsninger; Dynamics 365 / Dataverse / Power Platform, Power BI, Teams og SharePoint. 

Vår egenutviklede programvare er enten bygget på LogIQflow, en teknologiplattform for digitalisering av samhandlingsprosesser, eller blir levert som tillegg / moduler til Microsoft Dynamics 365 / Dataverse.

Mange av våre kunder er selv teknologiselskaper, hvor vi bistår dem med deres egne IT løsninger eller støtter dem med vår spisskompetanse på deres kundeprosjekter. Flere av våre kunder er multinasjonale virksomheter, hvor hovedkontoret kan være i Norge eller i andre land. Blant våre norske kunder finnes både kjente samfunnsaktører og mindre virksomheter. Vi får gode tilbakemeldinger fra våre kunder, og det setter vi pris på! Referanser oppgis på forespørsel.   

Hvorfor navnet Skyvekraft?

Skyvekraft er en betegnelse på den fysiske kraften som må til for å skyve noe fremover / sette noe i bevegelse.

Dette synes vi er en god analogi til det vi ønsker å være – en positiv kraft som bringer våre kunder fremover.

Vår forretningsidé

Med lidenskap, omsorg og høy kompetanse leverer vi digitaliseringstjenester og innovative IT-løsninger som hjelper våre kunder i å nå sine mål.

Våre kjerneverdier

Lidenskap

Når du elsker ditt arbeide, så leverer du ikke bare bedre, du blir i tillegg en fantastisk energikilde for dine omgivelser.

Omsorg

Vi bryr oss - om våre kunder, våre kolleger og det samfunnet vi er en del av. Vi holder det vi lover, og vi deler vår kunnskap.

Kompetanse

Våre kunnskaper og ferdigheter er våre viktigste eiendeler. Dette krever kontinuerlig investering i mennesker - og å bygge en kultur hvor vi verdsetter nysgjerrighet og lysten til alltid å lære mer.

Ledelsen

Eirik Staff, Daglig leder / Prinsipal

Eirik har arbeidet i IT-bransjen i over 30 år. Han kombinerer sterk teknisk innsikt med lang erfaring om relevante forretningsprosesser fra roller som rådgiver, medarbeider og leder. De siste 15 årene har hovedfokus vært Dynamics CRM, SharePoint og Power BI. Eirik var over lengre tid systemeier for en av Nordens største CRM- og samhandlingsløsninger. Han har ledet en rekke prosjekter innenfor digitalisering av arbeidsprosesser med bruk av Microsoft forretningsapplikasjoner og samhandlingsløsninger.

Sergii Chvyr, Sjefskonsulent / CTO

Sergii har lang erfaring fra systemutvikling og har de siste fem årene arbeidet primært med IT-løsninger relatert til Microsoft Dynamics CRM plattformen, med utvikling av plug-ins, CRM utvidelser og ulike integrasjonsgrensesnitt. Han har også utstrakt erfaring med integrasjon og utvikling mot SharePoint og andre IT-plattformer. Sergii har i tillegg til dyp utviklerkompetanse, et bredt kunnskapsfelt innen hele det tekniske økosystemet, inkludert operativsystemer, nettverk, databaser og andre skytjenester.

Oversikt over ansatte

Sjekk ut hvem som er Skyvekraft (klikk på ikonet)

Formalia

Selskapsnavn: Skyvekraft AS

Postadresse: Postboks 8 Torshov, 0412 Oslo

Besøksadresse: Hoffsveien 1A, 0275 Oslo

Generell mailadresse: skyvekraftinfo@skyvekraft.com

Organisasjonsnummer: 922 134 324 MVA

Bank: DNB ASA

Regnskap: Økodoc AS

Revisjon: Velle Revisjon AS

Ansvarsforsikret i IF (Avtalenr. SP2161871): Profesjonsansvar for IKT selskaper, Datakriminalitet, Bedriftsansvar og Produktansvar.

Skyvekraft-symbolet er et registrert varemerke: Registreringsnr. 303148 hos Patentstyret. 

Økonomi og tall

5 faste ansatte: 3 i Norge, 1 i Polen og 1 i Italia.

Eid ca. 80% av ansatte, resten av 3 eksterne investorer

 

 

Nøkkeltall    (i 1.000 NOK)

År

202120202019
Omsetning7,3262,9383,120
Driftsresultat2,534-688845
Årsresultat2,052-535662

Kontaktskjema